Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsningen.
Skrevet av Liv Karin Rogne, 18. sep, 2022
Flott hjemmeside. Artig å lese om tidligere tider på Hugla. Selv har jeg aner fra Toften. Der voks min mor Jorunn opp. Hun var barn av Olga og Einar Johansen. Selv ferierte jeg på Toften annenhver sommer gjennom barn- og ungdomstid. Gode minner. 🥰


Skrevet av test, 3. aug, 2022
<div> Heisann </div>


E-post:
Skrevet av S. Brungot, 25. okt, 2017
Flott og informativ side, mye spennende at lese :)


Hjemmeside: http://www.festzed.no/selskapskjoler-c-12.html
Skrevet av festmzd, 14. mai, 2017
Meget koselig og fin side.


Hjemmeside: http://www.festmzd.no
Skrevet av somoda, 17. aug, 2016
Enkel og grei hjemmeside! Veldig bra!


Hjemmeside: http://www.somoda.no
Skrevet av sozudo, 14. aug, 2016
Veldig fin hjemmeside!


Hjemmeside: http://www.sozudo.no/ballkjoler-c-14.html
Skrevet av Alex f, 30. mai, 2016
Å bli avvist av noen betyr ikke at du bør også avvise deg eller at du bør tenke på deg selv som en mindre person. Det betyr ikke at ingen noensinne vil elske deg mer. Husk at bare én person har avvist deg i øyeblikket, og det bare så vondt fordi dere, at personens mening symboliserte meningen fra hele verden, fra Gud.


Hjemmeside: http://www.missydress.no
Skrevet av Gunnhild Falstad, 12. jan, 2015
Hei! Min mann "oppdaget" nylig denne fine sida om Huglen. Her var mye nostalgi for en som er vokst opp på Vikholmen. Skjønner at du har lagt ned mye arbeid med bilder og tekst. Kjempeflott!


E-post:
Skrevet av Laila tindal, 5. okt, 2014
Hei jeg så plutselig denne flotte siden din jeg ble jo stolt og glad å lese alt det fine om Hugla.artig!😄vi er jo allerede begynt å glede oss til neste sommer .gleder oss til å reise opp til huset vårt 😍


E-post:
Skrevet av Bernard Edvard Enga, 30. jul, 2013
Thank you for an interesting website. My family comes from Enga and it was interesting for this exile in Canada to see where his family roots began.
Again,many thanks


E-post:
Hjemmeside: 9771 Johnson Road, Deroche, British Columbia, V0M 1G0, Canada
Skrevet av Hanne Iversen, 1. mar, 2013
Flott å kunne lese på nett om heiplassen min!


E-post:
Skrevet av Sigrid Rebekka Tuxen Ringkjøb, 11. jun, 2011
Jeg er barn - og ongdomsvennine av Unn.Jeg er født på Enga så så Svaleng var vår gode nabo.Jeg har så mange gode minner fra den tiden.Kjære Dutta,jeg jeg glemmer aldri dere i Svaleng.Jeg er sikker på at vi vil møtes igjen.Kjærlig hilsen Sigrid


E-post:
Skrevet av Morten Waleniussen, 7. jun, 2011
Hei
Legger igjen en liten hilsen på den flotte siden.
Jeg er barnebarn av Unn Kildegård,som het Svaleng tidligere. Hun vokste opp i huset på Svaleng(tidligere Lennsmannsgård) Hun er en aldrende dame på snart 80 og sviktende helse, og vi tar henne med på tur til svaleng i morgen og blir en natt,så hun skal få muligens siste tur til barndomshjemmet sitt,siden hun idag er bosatt i Bodø.

mvh Morten Waleniussen


E-post:
Skrevet av Terje Skogekker, 30. okt, 2010
Hei. Dette var en veldig fin og ikke minst grundig hjemmeside som viser mangt og mye fra og om Hugla.Leste ferdig Erling Gårdens bok i dag.Uvanlig variert.grundig og lettlest(PÅ grunn av flytende og "muntlig" språk.AHA opplevelse for meg som godt husker barndommens somerdager hos besteforeldrene miine på Fløten og Skogekra.Til sommeren MÅ vi ta en tur til Hugla sammen med Erling.

Hilsen Terje Skogekker


E-post:
Hjemmeside: www.oljemalerier.piczo.com
Skrevet av Kjell Hammer Mydland, 21. des, 2009
Hei!
Dette var en utrolig flott hjemmeside. Så imponerende at et for så vidt "lite" sted har så mye interessant å vise fram. Ikke alle kommune-hjemmesider som kan skilte med en så fin reklame for sitt sted.
Hilsen fra Kjell Hammer Mydland


Nyeste kommentarer

24.09 | 16:30

Peder Tønder var min morfar. Min mor er Ingeborg, som vokste opp i dette huset på Nesta. Hun ble født i 1924, og blir snart 90 år.

02.08 | 09:51

It was very interesting for me to read about my great grandfather, Lensman Motzfeldt. My grandmother, Hilda Motzfedlt, use to tell me about living here.

10.11 | 11:27

Det var morsomt å se bildene fra den flotte turen til Lofoten! Mimre, Mimre..:)

03.06 | 00:01

Artig å lese om Peder Tønder (min morfar, og Jenny Elida (min mormor), og minn mor Ingeborg (f. 1924)(som vokste opp i "Hotellet på Nesna.